Overzicht nascholingen / themadagen

Introductie

Elk jaar worden verschillende nascholingen / themadagen georganiseerd. De meeste nascholingen zijn opgebouwd uit 2 gedeelten: een regulier gedeelte en een klassiek homeopathisch gedeelte. Het regulier gedeelte wordt verzorgd door een arts of andere specialist, het klassiek homeopathisch gedeelte wordt verzorgd door Rob Willemse. Het doel van het medisch gedeelte van de nascholingen is om vooral inzicht te geven in waar je alert op moet zijn als het gaat om bepaalde symptomen. Sommige symptomen kunnen een aanwijzing zijn voor een dieperliggende en ernstige aandoening.

Er zullen op den duur ook nascholingen over andere onderwerpen georganiseerd worden. Om op de hoogte te blijven van de verschillende nascholingen kan je je email adres op deze verzendlijst plaatsen waardoor je automatisch per email geïnformeerd wordt indien er nieuwe themadagen / nascholingen worden georganiseerd. Ook kan je kijken op deze pagina (te bereiken via www.ockh.nl/nascholing. Voor een overzicht van alle activiteiten van het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie kan je kijken op de agenda pagina.

Gedetailleerde informatie kan je vinden bij de specifieke pagina's van de nascholingen. Via het inschrijfformulier kan je je inschrijven voor de verschillende nascholingen.

Voorlopig worden nascholingen georganiseerd over de volgende thema's:

Reeds georganiseerde nascholingen

Er zijn in het verleden al verschillende nascholingen georganiseerd. Hieronder vindt je een overzicht van deze nascholingen. De kans is groot dat bepaalde nascholingen op den duur herhaald kunneen worden. In dat geval zullen ze weer naar het overzicht van de actuele nascholingen verplaats worden.

Bookmark and Share

Klik hier voor informatie over onze Informatiemiddag op 1 juni

Nieuws

Copyright 2012 Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie - webdesign Lutra Design