Overzicht en inleiding van de opleiding tot klassiek homeopaat

Introductie

Het Opleidingscentrum voor Klassieke Homeopathie (OCKH) is een praktische en moderne opleiding voor de homeopaat die zich uitsluitend bezig houdt met beproefde methoden. Dit geldt zowel voor homeopaten in spe, als voor reeds afgestudeerde homeopaten die nascholingen willen volgen.

 

Bij het Opleidingscentrum voor Klassieke Homeopathie staan kwaliteit en een gedegen kennisniveau van de homeopathische geneeswijze hoog in het vaandel. Naast de theoretische kennis word je voorbereid op de praktijk middels veel casuïstiek en praktijkervaring (stage).

Verder hebben we een unieke manier gevonden om optimaal te kunnen studeren. We zijn namelijk de enige homeopathie opleiding in Nederland die uit gaat van het blended learning concept. Dit concept maakt leren efficiënter en maakt het ook mogelijk om tijdens de klassicale lessen meer tijd te besteden aan oefenen en vragen stellen. Daarnaast zijn er nog veel meer voordelen die allemaal uitgelegd worden op de pagina over het blended learning concept in onze opleiding.

We hebben heel veel te bieden voor onze studenten maar we vragen ook het een en ander van onze studenten. Dit staat allemaal beschreven in ons studentenprofiel.

Mocht je geïnteresseerd zijn in tips bij het kiezen van een homeopathie opleiding dan is dit artikel over het kiezen van een homeopathie opleiding mogelijk interessant.

 

Als je kennis wilt maken met de opleiding of meer informatie wilt hebben dan kan dat via een persoonlijk gesprek. Neem daarvoor s.v.p. contact op via telefoonnummer 040-2135449 of per email: info@ockh.nl.

Voordelen opleiding Klassieke Homeopathie

opleidingscentrum klassieke homeopathie

De opleiding heeft een aantal voordelen:

Opbouw van de opleiding

De opleiding duurt 4 jaar. We hebben ervoor gekozen om een korte maar intensieve opleiding te realiseren. Doordat de opleiding vrij kort is is de opleiding wel heel intensief en wordt er veel verwacht van de student. De studiebelasting wordt geschat op 10-15 uur per week (afhankelijk van je studievermogen, vrijstellingen, vermogen om te plannen en voor te werken en andere factoren).

De opleiding bestaat uit een aantal onderdelen zoals:

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door: LHC (België), NOAG, NVKH en NWP.

Meer informatie hierover is te vinden op de accreditatie en erkenning pagina.

Leslocaties

Op de contact pagina staan de adressen en contactgegevens van de opleiding.

Bookmark and Share

Nieuws

Copyright 2018 Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie - Voorwaarden