Overzicht nascholingen

Introductie

Studenten die opletten tijdens de les.Elk jaar worden verschillende nascholingen georganiseerd. De meeste van deze nascholingen zullen gaan over een specifiek onderwerp dat relevant is voor de dagelijkse praktijk van de klassiek homeopaat. Alle relevante informatie wordt op een praktische en aantrekkelijke manier gebracht zodat er een verdieping van de bestaande kennis plaatsvindt. 

De nascholingen zijn gebaseerd op klassieke homeopathie. De insteek is praktische, logische en effectieve homeopathie. Ideeën en tips van Hahnemann, Boenninghausen, Kent, Hering, Allen, Clark, Tyler, Lippe, Boericke, Vithoulkas en anderen komen aan bod.

Er zullen op den duur ook nascholingen over andere onderwerpen georganiseerd worden. Om op de hoogte te blijven van de verschillende nascholingen kun je je e-mailadres op deze verzendlijst plaatsen waardoor je automatisch per email geïnformeerd wordt indien er nieuwe nascholingen worden georganiseerd. 

Gedetailleerde informatie kun je vinden bij de specifieke pagina’s van de nascholingen. Via het inschrijfformulier kun je je inschrijven voor de verschillende nascholingen.