Myron van den Broeke

Myron is een gepassioneerde klassiek homeopaat bij MvdB Homeopathie en een ervaren drogist in het familiebedrijf De Groene Luifel, gelegen in het sfeervolle koopstadje Sluis in Zeeland. Dit stadje, geliefd bij bezoekers van net over de Belgische grens, heeft Myron in staat gesteld om een unieke band op te bouwen met een breed publiek, waaronder veel Belgische klanten en patiënten, maar ook mensen uit Nederland.

In De Groene Luifel staat Myron bekend als hét aanspreekpunt voor advies over een goede gezondheid, met een speciale focus op voeding en supplementen. Zijn toewijding en de groeiende vraag naar deskundig advies leidden hem naar het Opleidingscentrum voor Klassieke Homeopathie (OCKH), waar hij zijn kennis en vaardigheden in homeopathie heeft verdiept. Ondanks zijn aanvankelijke beperkte kennis van homeopathie, aangewakkerd door interesse in het merk A. Vogel, heeft Myron zich snel ontwikkeld tot een deskundige klassiek homeopaat, gedreven door de wens om zijn klanten nog beter te ondersteunen in hun gezondheid.

Zijn ervaring bij het OCKH veranderde van het zoeken naar antwoorden op een toenemende vraag naar een sterke passie voor homeopathie. Deze passie, gecombineerd met zijn ervaring als drogist, heeft Myron in staat gesteld om een uitgebreid netwerk op te bouwen en een bloeiende praktijk te ontwikkelen. Zijn achtergrond biedt een solide basis voor verdere groei, iets waar hij dankbaar gebruik van maakt.

Myron draagt bij aan het OCKH door zijn expertise in te zetten voor stagebegeleiding en het adviseren over praktijkvoering en gezonde voeding. Zijn combinatie van vaardigheden en ervaring maakt hem erg waardevol voor zowel zijn patiënten als de opleiding.

Opleiding en nascholingen:

  • Opleiding Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie
  • Gediplomeerd drogist (Drogisterijcollege).
  • Eigenaar gezondheidswinkel De Groene Luifel (Sluis)