Rob Willemse

201904_OCKH_Rob

Voordat Rob zich volledig op homeopathie heeft gestort, heeft hij de Pedagogische Technische Hogeschool afgerond waardoor hij een gedegen kennis heeft van les geven. Het les geven en ontwikkelen van lesmateriaal is als een rode draad door zijn carrière gelopen.

Rob’s doel is om de kwaliteit binnen het vakgebied te waarborgen. Dit voert hij niet alleen in zijn eigen praktijk door, maar ook door het uitdragen van kennis. Vanuit het Opleidingscentrum Klassieke Homeopathie, organiseert hij regelmatig nascholingen en supervisiebijeenkomsten.

Tijdens en na zijn vijfjarige opleiding klassieke homeopathie, heeft hij verschillende extra na- en bijscholingen ondernomen waarvan de belangrijkste zijn:

  • International Academy of Classical Homeopathy – Complete Course (3 jaar) – Griekenland (Alonissos)
  • International Academy of Classical Homeopathy – Video Course (3 jaar) – Nederland (Groesbeek)
  • Verschillende meerdaagse cursussen bij het IACH (waaronder verschillende malen Open teaching course) – Griekenland (Alonissos)
  • Clinical Training Course onder begeleiding van Dr. Farokh Master (4 weken) – India (Mumbai)
  • Congres: Second prescription & Psychriatic cases – Duitsland (Lübeck)
  • Seminar: Objectieve symptomen m.b.t. gedrag / klachten urinewegen – België (Elewijt)
  • Diverse nascholingen

Verder heeft hij een actieve ondersteuning geleverd aan het schrijven van boeken (van o.a. Erik van Woensel, George Vithoulkas en Farokh Master), het testen van Radar software voor Archibel, technische ondersteuning voor Archive for Homeopathy.
Momenteel heeft Rob een full-time praktijk klassieke homeopathie in Eindhoven en een dag in de week in Den Haag bij huisarts Dr. Suliman.
Rob heeft verschillende artikelen geschreven voor zijn website, interviews voor radio en TV gegeven.
Ook begeleidt hij stagiaires om ze op een praktische en vooral op een betrouwbare en verantwoorde manier voor te bereiden op hun praktijk.
Hij is gedreven om mensen op een praktische manier te helpen.
Voor meer informatie, zie zijn website.

Filmpjes tijdens de themadagen