Tentamen en nieuwjaarsbijeenkomst – januari 2019

Tentamens homeopathie

Afgelopen zaterdag was het zover, de studenten moesten een tentamen doen om hun kennis en kunde die ze hebben opgedaan tijdens hun studie aan te tonen. Gedurende de dag hebben we op drie onderwerpen getentamineerd. Uiteraard is dit een zeer inspannende dag en we hebben menig student zo nu en dan vertwijfeld zien kijken. Ondanks dat het een open boek tentamen was, was het toch niet heel gemakkelijk.

Tentamens-dd20190105_

Afsluiting voorgaande semester en nieuwjaarsbijeenkomst

Na een inspannende dag met tentamens sluiten we het voorgaande semester altijd af met een hapje en een drankje. We hebben verschillende hapjes verzorgd en de studenten konden informeel met alle andere studenten bij- en napraten. Het was een gezellige en aangename sfeer. We zijn erg blij met onze studenten.

Nakijken homeopathie tentamens binnen één dag

Zoals we altijd doen, hebben we alle tentamens op dezelfde dag nagekeken en zijn we hiermee tot laat op de avond doorgegaan om ervoor te zorgen dat iedereen snel zou weten wat de uitslag was. De meeste studenten hebben prachtige resultaten behaald. Helaas waren er ook een klein aantal studenten die een onderdeel opnieuw moeten doen omdat ze het net niet gehaald hebben. We hebben er echter volledig vertrouwen in dat de herkansing over twee weken wel succesvol zal zijn.
We zijn weer klaar voor het tweede semester van dit schooljaar en gaan er met een goed gevoel aan beginnen!

Blijf in contact!

Indien dit artikel je interesse heeft gewekt in onze opleiding, dan kan je altijd in contact blijven door je in te schrijven voor de nieuwsbrief, een e-mail versturen of je in te schrijven voor de homeopathie opleiding.