Opleiding klassieke homeopathie Utrecht

Contactgegevens

OpleidingsCentrum Klassieke Homeopathie (OCKH)
Maliebaan 48 B
3581 CS Utrecht
040-2135449 (telefoon wordt automatisch doorgeschakeld naar de dependance)

Routebeschrijving dependance Utrecht

De OCKH lessen worden georganiseerd in het gebouw van Lest Best en bevindt zich op het parkeerterrein tussen huisnummer Maliebaan 48 en 50. Met het openbaar vervoer zijn wij vanaf het centraal station goed te bereiken.

Vanaf centraal station

Lijn 8 Wilhelminapark: uitstappen bij halte Maliebaan. Hier vandaan is het 5 minuten lopen. Loop door in de rijrichting van de bus tot de Maliebaan. Ga linksaf en loop tot Maliebaan 48. Direct na huisnummer 48 (witte pand van Muus & IJzerman) is linksaf een toegang tot een parkeerterrein. Ga hier in en loop tot het metalen toegangshek met de naam Amaliahoff. Rechts van het hek voor auto’s is een hek voor voetgangers. Ga hier doorheen en loop rechtdoor totdat je links het witte gebouw van Lest Best ziet.

Uit de richting Zeist, Bilthoven, Amersfoort of De Uithof

Buslijnen 30, 50, 52, 53, 74, 77 of stadslijn 11. Uitstappen bij halte Oorsprongpark. Hier vandaan is het 7 minuten lopen. Ga naar het kruispunt met de Snellenlaan. Ga deze in en loop door tot de rotonde, ga hier rechtdoor naar de Maliebaan. Loop door tot Maliebaan 50. Direct na huisnummer 50 is rechtsaf een toegang tot een parkeerterrein. Ga hier in en loop tot het metalen toegangshek met de naam Amaliahoff. Rechts van het hek voor auto’s is een hek voor voetgangers. Ga hier doorheen en loop rechtdoor totdat je links het witte gebouw van Lest Best ziet.

Eigen vervoer

Gratis parkeren: Neemt de ventweg in de Maliebaan (let op: dit is éénrichtingsverkeer). Ga rechtsaf het parkeerterrein op tussen de huisnummer 48 en 50 (net voor het witte pand van Muus & IJzerman). Op de oprit bevindt zich een paal en kun je je melden bij LestBest. Het metalen toegangshek met de naam Amaliahoff zal door één van onze medewerkers worden geopend.

Betaald parkeren: Op de Maliebaan kun je tevens parkeren tegen een uurtarief van 3.36 euro. Je ontvangt geen parkeerticket, maar je dient je kenteken op te geven. Er wordt gecontroleerd op basis van kenteken.

Informatieavond

Op 24 mei en op 24 augustus 2016 organiseren we een informatie avond in Utrecht, zodat je kennis kunt maken met de opleiding. Aanvang: 19.30 uur. Wil je op een andere datum een informatie avond bijwonen? Dat kan op 30 juni of op 1 september 2016 in Eindhoven, we zullen daar ook informatie verstrekken over de dependance in Utrecht.

Je kunt vrijblijvend naar de informatie avond komen maar we stellen het ook op prijs als je even laat weten of je langs wilt komen (stuur een email voor 24 mei 2016).

Ook is het natuurlijk mogelijk om contact op te nemen met onze opleiding.