Supervisie

Introductie

Er is nu voor de beginnende en gevorderde klassiek homeopaat een mogelijkheid gecreëerd om casuïstiek te bespreken. We denken dat dit initiatief een aanvulling kan zijn om hulp te krijgen bij die patiënten waar je zelf niet meer uit komt en om meer ervaring op te doen door de casuïstiek van anderen te bestuderen. Wat we willen doen tijdens de bijeenkomsten is een video van een patiënt laten zien zodat je ook kan leren waar je op moet letten.

De opzet van de bijeenkomsten zijn als volgt:

  • Tonen en bespreken van een video casus (inclusief minimaal 1 follow up)
  • Bespreken van casussen van deelnemers (max. 20 minuten per patiënt).

Onder begeleiding van Rob Willemse wordt tijdens de bijeenkomsten volledig ingegaan op de eigen casuïstiek van de de deelnemers waarbij men vast loopt. Aandacht wordt besteed aan prognose, analyse, repertorisatie, differentiaal diagnose en potentiekeuze volgens de klassieke homeopathie.

Op de pagina met referenties is te zien wat de deelnemers van de supervisiebijeenkomsten vinden.

In verband met interactie in de groep is de maximale grootte van de groep 15 deelnemers. Deelnemers die zich voor alle bijeenkomsten van een kalenderjaar inschrijven hebben voorrang (op basis van datum van inschrijving).

Accreditatie

Accreditatie is toegekend door: BKHD, NVKH, NWP.

Belangrijke informatie

Wanneer

  • De planning voor het resterende deel van 2017 wordt nog bekend gemaakt.

Tijd: 09.30-13:00 uur (Let op: deze tijd wijkt af van de normale lestijden).

Kosten

  • 30,00 euro per losse bijeenkomst (inclusief koffie/thee, vrijgesteld van BTW)

Na inschrijving ontvang je per email een factuur waarop alle relevante gegevens staan om het inschrijfgeld over te maken. Inschrijving is pas definitief nadat het volledige bedrag is overgemaakt. Restitutie van het jaarbedrag bij annulering later dan 14 dagen voorafgaand aan de eerste bijeenkomst van de supervisie is helaas niet meer mogelijk. Bij annulering van een supervisiebijeenkomst wordt 5 euro administratiekosten in rekening gebracht.

Hier kunt u ook de algemene voorwaarden voor het inschrijven voor een supervisiebijeenkomst vinden.

Locatie

Heezerweg 345
5643 KG Eindhoven

Klik hier voor de kaart en routebeschrijving.

Inschrijfformulier

Klik hier om het inschrijfformulier in te vullen.